Fort Pinta

Fort Pinta egy hegyfokon található, és Jon Jarl építtette, a 1200-as években. Az 1600-as években a hadnagy, Gov Gareth, háború alatt félig lerombolta a helyet, így átalakították a város védelmi struktúráját és átnevezték a területet Fort Pintának. Ma az erőd egy népszerű idegenforgalmi célpont, és Alex öccse, James működteti.
Picture
Fort Pinta Út
Picture
Fort Pinta manapság
Picture
Szobor Gov Gareth tiszteletére
Picture
Fort Pinta part
Picture
Fort Pinta udvar
Picture
Fort Pinta Championship terület
A Pet Shop Girs boltot megtalálod Fort Pintában. A bolton ívül csini kiegészítők is várnak!
Picture
Táska bolt
Picture
A boltban
Cafe Pinta egy kávézó és diszkó, ahol nagyon szép kilátás nyílik a tengerre. Ez az egyik legnépszerűbb találkozóhely. Ennek oka a minden péntek és szombat este megrendezésre kerülő Pinta Diszkó. Ilyenkor a játékosok összegyűlnek beszélgetni, barátokat szerezni, és táncolni.
Picture
Leülés menü

Néhány székre le lehet ülni. Ez az ebédlőre, és a mellékes székekre vonatkozik. 

Picture
Tánc menü

A Disco alatt a játékosok a táncparkettre mennek, hogy aktiválják a tánc ikont a főmenüben. Az ikonra kattintva játékosok el kezdik a táncot. Kattints az ikonra hogy  megállítsd
a táncot.

 


 
Picture
James Fort pinta vezetője.Picture

Ló tréner, aki segít a lovadat magasabb szintre emelni.

 
Picture
Biztonsági őr aki a Disco alatt sasol. 
A ló tréner edzi a lovat, hogy az szintet lépjen. Minél magasabb szintű a lovad, annál inkább kell a trénernek dolgozni az edzésen. Ezért a magasabb többe kerül, mint az alacsonyabb. A ló tréner segít neked pénzért egy nap egyszer.
Picture
Diszkó!!!!
Picture
Fort Pinta Istálló
Picture
Gunther egy német túrista.Picture


Gunther és Helga egyetlen lánya, Gretchen.


Picture
Gunther felesége, Helga
 


 

Találkozunk három új karakterrel Fort Pinta mellett. Gunther feleségével Helgával, és egyetlen gyermekével Gretchen-el túrázik, aki kalandos fiatal lány. Később találkozunk ezekkel a német turistákkal Steve Farmján, Hollow Woods-ban és végül Firgroveban.

Picture