Szabályok és biztonság

Miért nem használhatok bizonyos szavakat a chaten?

Chat szűrőket alkalmazunk az összes szerverünkön, melyek segítségével biztonságos, barátságos környezetet tudunk biztosítani mindenki számára. Előfordulhat, hogy a chat szűrő olyan szavakat is blokkol, melyek egyáltalán nem is csúnyák, mert a szűrő hasonlónak találja egy csúnya szóhoz. További információért kérlek írj Ügyfélszolgálatunknak.

Hogy tudok blokkolni egy másik játékost?

Kattints a játékosra, akit blokkolni szeretnél, és válaszd a Blokkolás funkciót a menüből? Mindezek után nem fogod többé látni a játékost és nem tudtok kommunikálni egymással.

Mit tegyek, ha egy felhasználó viselkedésével megzavarja a játékomat?

A Blokkolás gombra kattintva mellőzheted a játékost, aki megzavarta a játékodat, majd jelentsd a történteket Ügyfélszolgálatunknak.

Mi történik, ha bejelentek egy felhasználót, aki viselkedésével megzavarja játékomat?

Ebben az esetben Ügyfélszolgálatunk átnézi a chaten folytatott beszélgetéseket, és amennyiben a bejelentett játékos megsértette szabályainkat vagy felhasználói feltételeinket, ügyfélszolgálatunk figyelmezteti, megbünteti a játékost.

Honnan ismerek fel egy Star Stable-nél dolgozó személyt a játékban?

A Star Stable csapat tagjai neve mellett mindig ott áll Game Master szó. Nagyon fontos, hogy ne higgy azoknak a játékosoknak, akik azt állítják a Star Stable-nek dolgznak, ha nincs a nevük mellett a Game Master szó. Egy Game Master sosem kéri a jelszavadat, vagy egyéb bizalmas információt a fiókoddal kapcsolatban. Kérlek jelentsétek Ügyfélszolgálatunknak ,amennyiben valaki gyanúsan viselkedik, adatokat kér Tőletek.

Megoszthatom a Star Stable fiókom adatait barátaimmal?

Nem. Mint a felhasználói fiók tulajdonosa, Te vagy felelős saját fiókodért, és mindenért, ami a fiókoddal történik. Ezért kérünk Benneteket, SOHA ne osszátok meg jelszavatokat másokkal (még a legjobb barátaitokkal sem).

Ha bárki a Te fiókodon:

  • Trágárul beszél vagy szabálytalanságot követ el másokkal szemben
  • Lopott fizetési információk segítségével fizet
  • Visszavon fizetéseket
  • VAGY bármilyen módon megsérti szabályainkat

A felhasználói fiókod ellen fegyelmi eljárást indíthatunk, ami büntetést, akár hosszú távú eltiltást vonhat magával.