Első lépések

Gratulálok!!! Sikeresen regisztráltál! Mostmár csak be kell lépned az E-mail fiókodba, és leokézni a Star Stable "hirdetést"! Amennyiben ezt NEM csinálod meg, a játékban nem fogsz tudni chatelni! Mielőtt bármibe belefognánk, ismerjük meg a szimbólumokat, és azt, hogy hogyan kell járni, azaz futni a játékban:
A játék a varázslatról, és a reményről szól. Jorvik történetét írja le a játék elején. Átugorhatod, de ajánlom hogy olvasd el, hogy értsd miről szól a játék. Ha most el akarod ezt olvasni, klikk a Jorvik Története menüpontra bal oldalt!
Először Moorland Stables (Moorland istálló)-ban találod magad. Itt megtanulsz vágtázni, csutakolni, és másoknak segíteni. Kapsz egy két feladatot is, néhány a fő történethez kapcsolódik! A játékbéli karaktereket (NPC) akik a feladatokat adják, nem más emberek, hanem maga a játék mozgatja.                      
 
    
 
 
Ha állsz egy kicsit, akkor megjelenik egy Zöld beszédbuborék, ami leírja mit kell tenned.
 
 
Ha elmész valahova (Fort Pinta Disco, vagy valami étterembe) megjelenik a patkó mellett (a patkóban van a térkép is) egy ülés jel. Ezzel leülhetsz egy székre. Ha fel akarsz állni, klikk rá újból!
 
 
A felső ábrán, a szám a karaktr szintjét jelöli. A sisakos "próbababa" pedig csak kép. A zöld csík (ami az egészségi szintre utal) felett a név található.
Az alsó ábrán már a ló is ott van, hasonlóan mint a felsőn itt is (most képzeletben kiradírozzuk az alsó ábrán található emberes részt) a szám a lószintet, a zöld csík az egészséget szimbolizálja. Csak itt van egy "Horse XP" csík, ami annyit tesz "Mennyit kell még gyakorolnom a lovammal szintugrásig". A Smile jelről olvashattok a Lovaglás és Gondozás almenüben! Most csak annyit mondok, hogy a ló kedvét mutatja.
 
 
A jobb felső sarokban van egy lenyitható fül. Itt megnézheted, hogy miket végeztél el ma.
 
 
A képernyő jobb alsó sarkában található ez a kis térkép.
Ha rákattintassz egy nagy térkép jön elő. Elmagyarázom mik ezek a jelek rajta.
Csillag: Napi versenyek, helyezettek
Két emberke: Barátok
Táska: Raktár. Itt tárolhatod a cuccaidat
Egy emberke: Te és a lovad. Erről később a "Profilod" almenüben olvashatsz
Könyv: Elvégzendő feladatot, versenyek, napi feladat, istállótakarítás
Kérdőjel: Segítség a játékhoz
Telefon: Itt tudsz hazautazni, kilépni, és a beállítások is itt vannak
Mínusz jel: Távolít a térképen
Plusz jel: Közelít a térképen.
Lófej: Club
Szöveg alul: Hol vagy
Kék pont a térképen: Elvégzendő napi feladatok, versenyek
Sárga pont a térképen: Feladatok, küldetések
Zöld pont a térképen: Elvégzett feladatok
Fehér pont a térképen: Versenyeknél ellenőrzőpont
Narancs pont a térképen: Feladathoz összegyűjtendő dolgok
 
 
Alul, a képernyő alján, pedig a te XP-d található. Ez annyit tesz, mennyit kell més feladatot teljesítenem a szintlépéshez.
 
 
A bal alsó sarokban ha megnyitod a beszédbuborékot chatelhetsz! A Global Chatet csak Star Riderek használhatják. Csak akkor használhatod a chatet, ha az E-mail fiókodban leokéztad a Star Stable Regisztrációs üzenetet.

 

Minderről részletesebben olvashatsz a Chat és Színbólumok almenüben!!!