StarStable

Ha az ember lórajongó, nincs jobb, mint hazaérni a suliból / gimiből, és játszani egy lovas játékkal. Persze jobb ha van az embernek, igazi lova. De ha nincs, ott van a Star Stable. Ez egy nagyszerű lovas játék feladatokkal, barátokkal. A grafika is élethűbb mint máshol. De sokszor itt sem lehet eligazodni. Ezért hoztam létre ezt az oldalt. Itt tájékozódni lehet a lovakról, frissítésekről. Ha valaki valamit tudni akar, a vendégkönyvben megírhatja, és és két napon belül válaszolni fogok rá.
Válassz a bal oldali menüpontokból!

Történetem

Minden egy nyáron kezdődött, amikor untam magam, és lovas játékot kerestem. A Miniclip-en böngésztem, mikor ráakadtam a Star Stable Online-nevű játékra.
Mivel játszottam azóta a Star Stable PC verziójával, nagyon meglepett hogy van Online, és rögtön regisztráltam, létrehoztam Kitti Dolphinstar-t. Aztán a négyes szint elérése után, mivel nem voltam Star Rider, unalmas lett a játék, felkűzdöttem a lovam 7. szintre, és inkább játszottam egy másik FreeRealms-nevű játékkal, amit aligha untam meg.
 Ez egészen 2014 Március 1-éig tartott, amikor a FreeRealms bezárt. Elkeseredetten kerestem, mig ráakadtam megint a Star Stable Online-ra, és újra beléptem Kitti-vel. Még mindig nem voltam Rider, de addig fűztem a szüleimet, míg belementek 1 hónapba!
 Akkor szó szerint megnyílt előttem a világ, és kis idő múlva arra is rájöttem, hogy a Star Stable-be hetente vannak frissítések, eddig azért nem tudtam róluk, mert nem voltam Rider. Telt-múlt az idő, összehoztam "lóbandámat", és az egy hónap Riderből, azóta sok hónap Rider lett.
Mivel a játék egy időben magyar volt, és meg akartam tudni, miről szólt a történet magyarul, létrehoztam egy új karit a 2. szerveren, a neve Samantha Dolphinheart. Nagyszerű volt a kaland magyarul, de jött a újabb pofáraesés. Az oldal többé nem magyar... Szerencsére megtudtam, hogy magyar lesz. Ígyhát Sam csak vár, mert akkor lehet Rider, ha a játék magyar lesz. Én pedig Kittivel keresem a kalandot! 

 

Bocsi hogy hosszúra sikeredett! De aki elolvasta, annak megköszönöm!!!!

Szavazás

Ha már regisztráltál, tetszik a Star Stable Online?

Igen! (375)
Nem! (27)

Összes szavazat: 402