Játékkal kapcsolatos információk

Hogyan tudok gondoskodni a lovamról?

Amikor elkezded a játékot, rögtön megismerkedsz egy Justin Moorland nevű személlyel Moorlandon. Justin ellát minden szüséges információval, amely a lovad ápolásához szükséges. Ha további kérdésed támad, írj ügyfélszolgálatunknak örömmel válaszolunk.

Hogy tudom megtanítani a lovamat ugrani?

Az ugrás a különleges képességek közé tartozik, ami csak Star Rider-ek számára érhető el. Az 5. Szint teljesítése után Justin Moorland, aki Steve farmján tartózkodik, felkér egy feladat teljesítésére, melynek keretein belül megtanul a lovad ugrani.

Meg tudom változtatni a játékosom nevét?

Sajnos a játékos nevének megváltoztatása nem lehetséges.

Hogy tudom eladni a lovamat?

  1. Ahhoz, hogy eladhasd a lovadat először le kell szállnod róla.
  2. A következő lépés pedig az, hogy távolíts el mindent a lovadról, a patkókról se feledkezz meg.
  3. Kattints az istállódban található hirdetőtáblára.
  4. Kattints a Lovaim gombra.
  5. Itt megtalálod a lovaid listáját- válaszd ki azt a lovat, amelyiket el szeretnéd adni, majd kattints a Ló eladása gombra. Amennyiben eladod a lovadat 2500 Jorvik Shillinget kapsz érte.
  6. Kattints a Igen gombra a ló eladásának megerősítéséhez.

Hogy tudok árukat és ruhákat eladni?

Ahhoz, hogy el tudj adni egy árut, kérlek látogass el egy butikba, majd húzd rá az eladni kívánt árut a jobb alsó sarokban látható pénz jelzésre.

Van arra lehetőség, hogy Star Coinst kapjunk fizetségül a játékban?

Erre sajnos nincs lehetőség. A Star Rider tagsággal rendelkezők minden vasárnap kapnak 100 Star Coinst, további Star Coins vásárolható a weboldalunkon. Időről időre 'Dupla Star Coins' akcióval kedveskedünk játékosainknak, ami azt jelenti, hogy a megvásárolt Star Coins duplája kerül jóváírása a játékosok számláján (például ha veszel 100 Star Coinst, mi megduplázzuk és 200-at adunk Neked). Ezekről az időpontokról a weboldalunkon tájékoztatjuk a játékosokat, lehetőség szerint a Facebook rajongói oldalunkon vagy e-mailben is hirdetjük a ‘Dupla Star Coins' időszakokat. Kérünk Benneteket, rendszeresen látogassatok el weboldalunkra, Facebook rajongói oldalunkra, nehogy lemaradjatok akcióinkról.

Elfogytak a küldetéseim, mit tegyek?

Ha Star Rider vagy és nem kapsz több küldetést, lehetséges, hogy már mindet teljesítetted. Rendszeresen frissítjük játékunkat, ezért nem kell sokat várnod a következő küldetésekre. Az új küldetésekről itt olvashatsz részletesen.

Mikor tudok belépni Goldenhill-völgyébe?

Ahhoz, hogy beléphess Goldenhill-völgyébe, el kell jutnod a 13. szintre. Ha már a 13. szinten vagy, és még nem sikerült eljutnod Goldenhill-völgyébe, ne aggódj, folytasd a listádon található küldetések teljesítését és hamarosan lehetőséged nyílik a Goldenhill-völgyébe való blépésre.

Mikor kezdődnek a bajnokságok?

Először 90 perccel a bajnokság kezdete előtt küldünk Neked értesítést a játékban, mindezek után pedig 5 percenként emlékeztetőt, egészen addig, amíg a bajnokság el nem kezdődik.

Hol találom a Lifetime butikot?

A Lifetime butik Moorlandon található és kizárólag Lifetime Star Rider tagok vásárolhatnak benne.

Miért nem találom a barátaim a játékban?

Valószínűleg azért nem találjátok egymást a játékban, mert különböző szerveren játszotok (ugyanerről a: van lehetőség szervercserére, hogy a barátaimmal együtt játszhassak? megválaszolásánál olvashatsz). További információért kérlek írj ügyfélszolgálatunknak.

Hol találom a rejtett csillagokat a játékban?

Shhh...Titok hol találod a csillagokat. Próbáld meg megtalálni az összeset, de ne feledd, a csillagok lelőhelyei titkosak, ne mondd el senkinek merre vannak!