Home Stable

 

Mi is ez?

Sajnos csak Star Riderek vehenek, Home Stable-t. Ha Riderként vettél, akkor ha lejár, továbbra is beléphetsz. Ha Rider vagy, 25 SC-ér a tiéd lehet egy, külömböző városokban a közösségi istállók mellett találhatóak. Csak lóval lehet bemenni, és kijönni. De itt nem látnak a játékosok. Minden Home Stable ugyanolyan!
 
 
 

Gardrób

CSAK Riderként használhatod Gardróbodat, amiben külön helye van a ruhának, felszerelésnek, és kisállatoknak. Elég kétszer kattintani egy darabra, az máris rajtad terem! Igazából ez egy óriási ruha-inventory!
 
 

Istálló

 
Max 10 lovad lehet, az alaplovat beleértve. Lovakat vehetsz szinte akárhol. Sok Sc-ért. ITT választhatsz! Szép tágas otthonuk lesz a lovaknak nálad, hiszen óriási, komfortos istálló vár rájuk! Ha plusz helyet akarsz szorítani lovaidnak, küldd el az egyiket Horse Island-re. Ha Luxus nyaralásra küldöd akkor nagyon boldog, ha Símára, akkor elégedett lovad lesz! Ha nem tudod hogy kell elküldeni, kövesd az útmutatót:
 

1. Lépés - Találd meg a táblát!

 

Menj ide:

 

 

2. Lépés - Küldd el!

 

Kattints a My horses-ra!

Itt sárgával jelöltem ami visszahívás után VÁLTOZNI fog, PINKKEL pedig amre kattintanod kell. Vigyázz hogy a ló TELJESEN LE LEGYEN SZERSZÁMOZVA!

Tehát küldd el, és kész! Visszahívni ugyanígy kell, csak ott először az "On Horse Island"-ra kell klikkelni! :)

Árak:
Sima nyaralás
495 Jorvik Shilling
9 Star Coin
Luxusnyaralás
-  Jorvik Shilling
129 Star Coin
 
 

Istállólány

 
Az istállólány minden nap legondozza a lovadat.
Hogyan hívd ki:
Katt a "Stable Care Help"-re, add meg a napszámot, és fizesd ki a napidíjat!
 
Árak:
1 Nap
7 Star Coin
30 Nap
210 Star Coin