Egyéb érdekességek

 

Sands lánya

Sandsnek van lánya? Több helyen is olvastam egy bizonyos "Sarah Sandsről"... Kissé meglepő, hiszen Sands családjáról nem tudunk semmit.... És életét a gonosznak szentelte. Miután Alex elvette életét, lánya lépne a helyébe? Vagy nincs is lánya, csupán kitaláció???
Mindenesetre Criollo megalkotta:

 

Stalker

Stalkert a játék folyamán egyszer sem látjuk. Pedig Katja amikor az istállóban a versenyre készülnek mondja hogy Stalker a leggyorsabb paripa. De aztán a verseny folyamán Khaanon ül.

 

Fordítások

Néhány fan azzal szórakozott, hogy leírta a karakterek nevét magyarul:

Starshine = Csillagfény

Concorde = Telefonmárka

Tin-Can = Alumínium doboz

Meteor = Meteor

Pine Hill = Fénylő lyuk

 

 

Hozzászólások

.

SS 2015.11.08
Kicsit kijavítanálak, ha nem baj. A Pine Hill valójában Fenyves dombot jelent, a Concorde pedig a concord szóra vezethető vissza, ami egyetértést, összhangot jelent, azaz utalás a díjlovaglás harmóniájára és úgy általában Concorde személyiségére. Stalkerhez pedig annyit, hogy szerintem azért néz ki ugyanúgy, mint Kaahn, mert a készítők egyszerűen lusták voltak xP Hiszen látjuk, hogy a StarStable Online-ban Kaahn-nak már teljesen más kinézete van, és valószínűleg most majd Stalkeren is alakítanak valamit. Ez nem kioktatás vagy ilyesmi, csak elmondtam a véleményem ^^

hhm

Tindra Younggirl 2015.01.22
Furi

Új hozzászólás hozzáadása