Gyorsasági tippek

Hogyan lehet gyorsabbnak lenni? Itt a válasz:

 

Karakter bónuszok:

Riding = Lovaglás
Caring = Ápolás
Command = Utasítás
Jumping = Ugratás

 

Ló bónuszok:

Strenght = Erő
Discipline = Fegyelem
Swiftness = Gyorsaság
Endurance = Kitartás
Agility = Ügyesség

 

1.: Sokszor látok olyan lányokat, akik panaszkodnak hogy nem nyertek ( Legtöbbször championship után ). De ez azért van, mert olyan figyelemfelkelttő ruhában versenyeznek, amivel soha nem fognak nyerni. Olyan ruhát kell választani, aminek jó a statisztikája. Akkor kell menni versenyezni!

 

2.: Rossz a grafika? Be kell állítani a grafikai beállításokat a játékban. Ez abban is segít, hogy megszünteti a játék véletlenszerű leállását. Ez a mobiltelefon menüben található. Akkor megjelenik egy csúszka a grafika beállítással kapcsolatban. Ezt egészen balra kell csúsztatni ( Ezt minden belépésnél meg kell ismételni.) 

 

3.: Keress rövidebb utat! Meg kell találni a legrövidebb utat. A legrövidebb út egy egyenes vonal. Továbbá, az ugrás nem lassít, de előfordulhat, hogy jobb az akadályt kikerülni, mint ugratni!

 

4.: A lovat tanítani kell. Minden alkalommal, amikor a ló ugrik egy szintet, kap néhány ( statisztika ) pontot. Egy 14-es szintű lovast egy 1. szintű nem fogja tudni megverni!

 

5.: Gyakorlatban! Az egyetlen módja jobb pont megszerzésének, a gyakorlás. Ki lehet próbálni egy pár külömböző lovas és felszerelés kombinációt, és  különböző utakat.

 

6.: Az a legfontosabb, hogy a lehető legnagyobb számú Sebesség ( Swiftness ) pontja legyen a lónak. A fegyelem és az ügyesség ( Discipline / Agility ) a második legfontosabbak. Ezek segítenek a lónak gyorsabbnak lenni.

 

7.: A karakternek is ügyesnek kell lenni. A legfontosabb pont a lovaglás ( Riding ), és a második az ugratás és utasítás ( Jumping / Command ). A caring ( Ápolás ) nem olyan fontos szempont.