Fizetés és tagság

Mit jelent a Star Rider?

A Star Rider azt jelenti, hogy a játékos fizetett tagsággal rendelkezik, melynek köszönhetően az egész játék, az összes különleges funkció elérhető számára. További információért a Star Rider-rel kapcsolatban kattints ide.

Van lehetőség a star rider ingyenes kipróbálására?

Időről időre tartunk 'Ingyenes Star Rider hétvégéket' amikor néhány napig az egész játék ingyenesen elérhető minden regisztrált felhasználó számára. Ezekről az időpontokról a weboldalunkon tájékoztatjuk a játékosokat, lehetőség szerint a Facebook rajongói oldalunkon vagy e-mailben is hirdetjük az ingyenes Star Rider időszakokat. Kérünk Benneteket, rendszeresen látogassatok el weboldalunkra, Facebook rajongói oldalunkra, nehogy lemaradjatok akcióinkról.

Mi történik, ha mobillal fizetek?

Ha mobillal vásárolsz tagságot, az csak az adott időszakra szól (nem tudjuk automatikusan megújítani). Minden alkalommal, amikor a Star Rider lejár a felhasználóknak kell gondoskodni a tagság megújításáról.

Mi az a lifetime Star Rider tagság?

A Lifetime tagság hozzáférést biztosít a játékhoz, a Star Stable működése alatt. A Lifetime játékosok természetesen hozzáférnek a rendszeres heti frissítésekhez és minden vasárnap 100 Star Coins-t utalunk a felhasználói fiókjukra. Ez azt jelenti, hogy csak egyszer kell fizetni a tagságért, ami után állandó Star Rider leszel. Élvezd ki a Star Rider nyújtotta csodás lehetőségeket, ami mellett Lifetime tagságod megvásárlásakor 1200 Star Coinssal jutalmazunk! Moorlandon egy különleges Lifetime butik is található egyedi ruhákkal és felszereléssel!

Mi biztosítja a fizetés biztonságát?

Star Stable nem tárol semmilyen fizetéssel kapcsolatos információt, az összes fizetés külsőleg, biztonságosan történik, melyről megbízható fizetési szolgáltatók, mint például a PayPal and Global Collect gondoskodik.

Pre-paid Visa kártyával és pre-paid Mastercard-al lehet fizetni?

Jelenleg nem fogadunk el pre-paid kártyákat. Olyan bankkártyával lehet fizetni, mely bakszámlához kötött.

Van lehetőség star stable ajándékkártya vásárlására?

Jelenleg sajnos nincs mód ajándékkártya vásárlására, amint adott lesz ez a lehetőség, tájékoztatjuk majd a felhasználókat.

Mi történik a fiókommal, ha lejár a star rider tagságom?

A tagság lejártával nem lesz számodra elérhető semmilyen Star Rider funkció, nem tudsz majd belépni a Star Rider területekre sem. Ennek ellenére a számla érintetlen marad, a karakter és a lovak ugyanazon a szinten maradnak és nem veszítesz el semmit, amit korábban szereztél.

Mi at a ‘promóciós’ kód és hol találom?

A ‘promóciós’ kódok egyediek, melyek különleges lehetőségeket biztosítanak (pl. ingyenes Star Coinst). Ezek csak egyszer használhatók (miután egy kóddal kiváltottad a kedvezményt, és azt odaadod barátodnak, barátnődnek a kód már nem fog működni). Alkalmanként ellátogatunk különböző eseményekre (pl. Lovas rendezvényekre) ahol a látogatókat ‘redeem’ kódokkal várjuk.

Néhány redeem kód csak bizonyos felhasználók számára, egyes országokban érhető el.

Hogy tudom törölni a tagságomat/előfizetésemet?

Az előfizetés törléséhez jelentkezz be a Star Stable fiókodba, a saját számládra, és ott válaszd az Előfizetés törlése opciót.

Mi történik, ha törlöm az előfizetésemet?

Amikor törlöd az előfizetésed, akkor a Star Rider tagságod nem fog többé automatikusan megújulni. Addig még Star Rider maradsz, ameddig a korábbi tagságod le nem jár. A Star Rider lejárta után is elérhető lesz számodra a játék ingyenes része, és semmit sem veszítesz el, amit korábban a játékban megszereztél.