Mi is az a Star Stable online?

 

A Star Stable egy látványos online világ azoknak építve, akik szenvedélyesen szeretik a lovakat és a játékokat. Ez egy úgynevezett MMORPG, ami azt jelenti, hogy nagyon sokszereplős online szerepjáték és úgy lehet a legkönnyebben leírni, mint egy óriási szerepjátékot rengeteg játékossal, akik együtt szórakoznak online. Ez azt jelenti, hogy játékosok százai, ezrei együtt játszanak, beszélgetnek és segítenek egymásnak a kihívásokon és a kalandokon keresztül, amiket a Star Stable nyújt. A játék azzal kezdődik, hogy létrehozod a saját karakteredet és megtervezed a saját lovadat. A karakternek és a lónak is rengeteg kinézet közül választhatsz. A karakter és a ló partnerek lesznek és együtt fogják belovagolni a Star Stable hatalmas 3D-s világát. Kalandjaid közben sok más játékossal találkozhatsz és segíthettek egymásnak a Jorvikban rejlő érdekes, misztikus rejtélyekben.
A küldetéseken és az izgalmas történetek kívül (amit folyamatosan fejlesztenek és bővítenek), lehetőség van arra, hogy a játékos számos versenyen vegyen részt. Próbálj a leggyorsabb lenni barátaid közül! Próbáld meg a legjobb időt futni! Továbbá csinálhatsz napi feladatokat a különböző lovasistállókban, hogy növeld a hírneved, így ezeken a helyeken hozzáférhetsz az egyedi ruhákhoz és a különleges lovasfelszerelésekhez. A játékot hetente frissítik új dolgokkal...néhány havonta meg nagy frissíték vannak több/nagyobb újdonságokkal. Készítsd fel lovad a közelgő kihívásokra! Nagy lovassá kell válnod!
Más játékokkal ellentétben, a Star Stable állandó fejlesztés alatt van. Mindig új helyek, új lehetőségek vannak kidolgozás alatt, így mindig várhatod, hogy milyen új dolog lesz kedvenc lovas játékodban! A Star Stable egy fantasztikus lovas kaland, ami soha nem ér véget!