A GYIK-ot teljes mértékben a Star Stable Entertainment  észítette és az itt megtalálható információk is ezzel kapcsolatosak. A hivatalos GYIK-ot megtalálhatod ITT!

További kérdésekért válassz a bal oldali menüpontok közül!

GYIK

Mikor lesz a következő dupla Star Coins hétvége?

Általában minden hónapban van egy Dupla Star Coins hétvége. A Dupla Star Coins hétvége időpontjairól a weboldalunkon tájékoztatjuk a játékosokat, lehetőség szerint a Facebook rajongói oldalunkon vagy e-mailben is hirdetjük ezeket az időszakokat. Kérünk Benneteket, rendszeresen látogassatok el weboldalunkra, Facebook rajongói oldalunkra, nehogy lemaradjatok akcióinkról.

Mikor lesz a következő ingyenes Star Rider hétvége?

Ezekről az időpontokról a weboldalunkon tájékoztatjuk a játékosokat, lehetőség szerint a facebook rajongói oldalunkon vagy e-mailben is hirdetjük az ingyenes star rider időszakokat. Kérünk benneteket, rendszeresen látogassatok el weboldalunkra, facebook rajongói oldalunkra, nehogy lemaradjatok akcióinkról. Ne feledjétek, hogy az ingyenes star rider hétvégék nagyon ritkák.

Miért nem játszhatok azon a szerveren, amelyiken SZERETNÉK?

A szerverek közötti egyensúly megtartásának érdekében minden játékost automatikusan beosztjuk egy szerverre. A szerverekre való beosztás földrajzi elhelyezkedés alapján térténik. Attól függően, hogy hol él a játékos lehetséges, hogy választhat különböző szerverek közül.

Válthatok szervert, hogy együtt játszhassak barátaimmal?

Előfordulhat, hogy más szerveren játszol, mint barátaid, éppen ezért nem látjátok egymást a játékban. Annak érdekében, hogy szervert cserélj, jelentkezz be a Saját fiókodba és válaszd ki a Szervercsere fület. Ezek után kérlek kövesd a szervercserére vonatkozó utasításokat.

Elküldhetem nektek ötleteimet, visszajelzéseimet?

Óriási örömmel fogadunk minden visszajelzést, ötletet, amit Tőletek, fantasztikus játékosoktól kapunk, de mivel rengetegen írtok nekünk sajnos nem mindig sikerül ezeket megköszönnünk, mindegyikre válaszolnunk. Ennek ellenére mindent, amit küldtök Nekünk elolvasunk és nagyon értékelünk.

Miért van szükség a szerdai frissítésekre?

Annak érdekében, hogy az új tartalmakat fel tudjuk tölteni a játékba le kell állítanunk a játékszervereket egy időre. Amikor mindennel végeztünk és készen áll a játék, újra megnyitjuk a szervereket. Webouldalunkon a hírekre kattintva értesülhetsz legújabb frissítéseink tartalmáról!

Mennyi ideig tart a szerdai frissítés?

Általában 1-4 órára állítjuk le a szervereket, attól függően, hogy mennyi időt vesz igénybe az adott tartalom feltöltése. Arra törekszünk, hogy a szerverek leállási idejét csökkentsük.

Hol érhetem el a Star Stable-t?

Ha kapcsolatba szeretnél velünk kerülni, kérlek írj Ügyfélszolgálatunknak vagy írj nekünk az alábbi címre: Star Stable Entertainment AB, Östermalmsgatan 87D, 114 59 Stockholm, Sweden.