Adventi naptár, és Facebook!

2015.12.02 17:25

Sziasztok!

A Star Stable idén adventi naptárral kedveskedett nekünk, amiből még nem tudjuk hogy mi kerül ki, de karácsony előtt 12 nappal elkezdődik a nagy ajándékozás! Izgatottan várjuk!

Most pedig Facebook információ (az oldallal kapcsolatban). Az ilyesféle rövid hírecskéket, esetleg képeket felesleges itt közzétennem. Mostantól a mini-hírfoszlányokat Facebookon osztom meg veletek. Bármi nagyobb dolgot készítek, azt természetesen itt osztom meg, onnan csak linkelem.

A kommenteket is ott írjátok meg, a link/poszt alá!

És mint ahogyan azt a képen is láthatjátok (illetve a legújabb Star Stable Show-ban - lent) december 9-én megérkeznek az izlandi pónik. Majd ugye rá egy hétre a vezetőszár is. Sokan számlálják a napokat :D

A mikulás megérkezéséig csak pár nap van hátra, írjátok hát meg a Star Stable télapójának, mi jót tettetek idén, és lehet hogy nyertek valmi érdekeset ;)

,,Sziasztok!
Mint tudjuk, nemsokára jön a Télapó, és mindenkit meglep, aki jó volt... A Mikulás nap alkalmából egy kis játékot szerveztünk Nektek!
Küldjétek el a Télapónak, miért hozzon Nektek sok-sok ajándékot, miért voltatok jók az idén, milyen jótetteket hajtottatok végre! Az üzeneteket/ listákat a mikulas@starstable.com címre várjuk legkésőbb december 6-a éjfélig a játékban használt nevetekkel együtt!

A játék nyerteseit a Télapó megajándékozza, sőt, a kiválasztott listákat a Star Stable 'Jóság falára' is kifüggesztjük az irodában!

FIGYELEM: csak és kizárólag a mikulas@starstable.com email címre küldött listák/ üzenetek vehetnek részt a játékban!"

Végül pedig aki nem aktiválta még a THANKSGIVING kódot, annak még nem késő bezsebelni a 100 Sc-t!

Kellemes hetet, a magazin pedig jönni fog, nem is olyan soká ;)