Ajándékbolt, új tárgyak!

2015.11.24 19:26

,,Tavaly ilyenkor került bevezetésre a különleges Karácsonyi Ajándékboltunk, amelybe remek ár-érték arányú tagságokat és Star Coins csomagokat alakítottunk ki a Karácsonyi időszakra.

Idén megkönnyítjük a Karácsonyi bevásárlást, hiszen a hivatalos Ajándékboltunk nem csupán remek ár-érték arányú tagságokkal és Star Coins csomagokkal vár, hanem idén márkülönleges Star Stable ajándéktárgyakkal is, melyek minden korosztály számára remek ajándékként szolgálnak!


From coins to clothes: something for everyone this Christmas in the Star Stable Official Shop!

Star Coinstól a ruhákig, mindenki talál számára megfelelőt a Star Stable hivatalos Ajándékboltjában!

Megjelenés
Csodás pólóinknak köszönhetően mostantól büszkén viselheted a Star Stable színeit. A Kattintsidea kínálat megtekintéséhez.

Párnahuzat
Bármely helyet meghitté varázsol egy bájos pillanat Jorvikról, egy Star Stable párna. A párna tökéletes dekorációnak, vagy pihenéshez, kikapcsolódáshoz. Kattintside a termékeink megtekintéséhez!

Az összes termékünk erősen limitált készletű: vásárolj most, hogy elkerüld a csalódást!

Star Coins & Star Rider
Új játékos vagy és szeretnéd megalapozni a jövődet a játékban? Vagy esetleg már tapasztalt Lifetime játékos, és szeretnél bezsebelni egy óriási nagy adag Star Coinst? A Star Stable Ajándékboltban mindenki talál számára megfelelő Star Coins- vagy Lifetime csomagot!

A megvásárolt ajándékkártyát nem csupán emailben juttatjuk el játékosainknak, egy gyönyörű, általunk tervezett Karácsonyi képeslapot is küldünk postán, amelyből remek meglepetés lehet mindenki számára a karácsonyfa alatt!

A fantasztikus Karácsonyi ajánlat csak meghatározott ideig érhető el. Itt van, miből válogathattok:
 

  • 3,000 Star Coins
  • 5,000 Star Coins
  • 10,000 Star Coins a LEGJOBB ár-érték arányú Star Coins csomag!

  • Lifetime Star Rider tagság+ 2,000 Star Coins
  • Lifetime Star Rider tagság+ 5,000 Star Coins
  • Lifetime Star Rider tagság+ 10,000 Star Coins a legjobb ár-érték arányú Lifetime csomag!
     

From coins to clothes: something for everyone this Christmas in the Star Stable Official Shop!

Hamarosan: a KÜLÖNLEGES Star Stable ajándék!
Tartsd nyitva a szemed, hiszen Ajándékboltunk további meglepetést tartogat számodra. A meglepetésekről a honlapunkon, Facebookon tájékoztatunk majd. Az Ajándékboltnak köszönhetően minden kedves játékosunk igazi Star Stable ajándékhoz juthat.

Ne maradj le a csodás termékekről, amelyeket már most megvásárolhatsz nálunk, és ne felejts el visszanézni hozzánk december elején sem!

Ajándékozz kalandot, mókát és barátokat Karácsonyra!
Látogass el a Star Stable hivatalos Ajándékboltjába most rögtön!"