Dínó völgyi karakterek + Hírek Dínó völgyel kapcsolatban

2014.11.12 16:34

A térképen immár mutatják a völgyet:

 

Később még érkezni fognak hírek!

 

A Star satble instagramján közzétett néhány karaktert, akik a dínó völgyben elő fognak kerülni. Ők (ahogy így elnézem) igazán sajátosak :)

Mind külön egyéniség: ismerd meg őket!

Ismerd meg a Dínó völgy

 
2014. 11. 17. 8:00:00
Sziasztok!

A várva várt pillanat 2 nap múlva elérkezik, itt az idő újabb arcokat megismerni a Rejtett Dinoszaurusz völgyből! Azok, aki kiemelt figyelmet fprdítottak a Facebook és Instagram posztjainkra, már ismernek néhány karaktert.

Nic Stoneground
Új barátunk Nic, a világmegváltó terveivel, amik valamiért mindig kudarcba fulladnak (természetesen sosem az ő hibájából)! A tudós- felfedező a hőlégballonján jutott el Rejtett Dinoszaurusz völgybe, ami sajnálatos módon végül lezuhant.…

Nic Stoneground
Nic Stoneground

Einstein Professor
Nem az az Einstein Professzor: ez a logikus gondolkodású, racionális zseni Albert rokona, de ő a család okosabbik ágáról való! Elsa Einstein a Jorvik Egyetem professzora. Nem hisz a mágiában vagy a szerencsében, mindig a számításaira hagyatkozik, ami miatt időnként lemarad a teljesen egyértelmű dolgokról…

 Einstein Professor
Einstein Professor

Swedenborg a Kutya
Ez itt Swedenborg, a kutya, akit az egyik Dínó völgyi alkalmazott tart a kezében. Trond és Folke üzletemberek, akik mindenből üzletet próbálnak csinálni, és bizonyára szükségük lesz a segítségedre! Swedenborg Jorvik vezető biológusának kutyusa, aki néhány "beállítás" után jóval okosabbnak mondhatja magát, mint egy átlagos öleb!

Swedenborg a Kutya
Swedenborg a Kutya

Igor
Ed Field csapatának tagja a Wolf Hall Fogadóban. Ed teljesen oda van érte, szerinte minden, amit csinál tökéletes, pedig még csak két napja ismeri a srácot, aki egyébként teljesen lökött. A hónap dolgozója díjának esélyese, valahogy mégsem túl szimpi, különösen, ha megtudod, hogy mi a kedvenc étele... !

Igor
Igor

Franke
Egy furcsa, kissé dilis karakter, aki éveket töltött Ed Field szekrényébe zárva a Wal Hall Fogadóban. Nem teljesen beszámítható és nehezen lehet vele kommunikálni. Ednek ezért nem volt más választása, mint bezárni őt. A völgyben talán újra lesz esélye a normál életre...!

Franke
Franke

Berzelius mérnök

Jorvik egyik legismertebb mérnöke, biológusa, aki hűséges társával, Swedenborggal, a kutyával együtt érkezik a völgybe. Sikeres biológus létére, lehet, hogy kísérletezett egy keveset Swedenborgon, ami a miatt különleges képességekkel rendelkezik a kutya!

Berzelius mérnök
Berzelius mérnök

Nagyon várjuk a szerdát! Reméljük Ti is!
Szép napot kíván a Star Stale teljes csapata <3

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása