Egy teljes film, egy fanfiction, és hírek a Star Stable-től!

2015.03.29 19:26

Üdv mindenkinek! Készüljetek egy meglehetősen hosszú bejegyzésre! Először is egy Fanfiction-t mutatnék be nektek, amit az alábbi linken találtok:

hun-starstable.webnode.hu/news/a6-resz/

Remélem eligazodtok :)
 a kocka jel a kötőjelet helyettesítené!

 

Hírek az SSO csapattól:

Sziasztok!

Bizonyára néhányan észleltétek, hogy az utóbbi időben volt néhány probléma a játékkal. A supportnak és Facebookon is sokan írtatok a problémákról, amit köszönünk, elolvastuk az üzeneteket és megpróbálunk mindet minél hatékonyabban megoldani.
 

Üdvözlet a Star Stable Csapattól!

Üdvözlet a Star Stable Csapattól!

Tavaly tavasz óta rengeteg új játékosunk van, amit sajnos a régi rendszerünk egyre kevésbé képes kezelni. Nem szeretjük, szeretnénk azt látni, hogy jelenlegi és leendő játékosainknak problémája akad a játékkal, éppen ezért hozzáláttunk a rendszerünk fejlesztéséhez. Sajnos azonban mindezt nem tudjuk megoldani egyik pillanatról a másikra.

A jó hír az, hogy a mostani kis megingások csak erősebbé tettek minket. Miután Nektek, játékosoknak és rajongóknak készítjük a játékot, megszakad a szívünk, amikor szomorúak vagytok amiatt, hogy nem tudtok játszani. Reméljük tudjátok, hogy folyamatosan azon vagyunk, hogy minden a lehető legjobban működjön!

A mi felelősségünk, hogy minden kedves játékosunk számára élvezetet biztosítsunk a játékban, amit imádtok, valamint a legnagyobb vágyunk jelenleg az, hogy Titeket boldognak lássunk!

Együtt vagyunk a legerősebbek! Tudjuk, hogy a várakozás nehéz, de már csak egy kevés kitartás szükséges, és mindannyian a részesei lehetünk a világ legnagyobb és legjobb lovas játékának! together.

Annak érdekében, hogy mindenki játéka megbízhatóbban működjön azt szeretnénk, hogy a játékosok 100%-a az asztali ikonon keresztül játsszon. Az egyik legnagyobb oka a problémáknak az, hogy böngészőből történő játék kapcsolata a szerverekkel nem teljesen megfelelő. Éppen ezért szeretnénk, hogy mindenki az asztali ikont használja a jövőben.

Elkészítettünk számotokra egy roppant erős, gyors és megbízhatóan működő asztali ikont, amit a következő, Nektek készített oktató videó segítségével tudtok letölteni:



Nagyon szépen köszönjük a türelmet és a biztatást! Nekünk van a legjobb közösségünk, rajongóink a világon!

A Star Stable Csapata

 

És egy sokak által kedvelt filmet tekinthettek meg, "Szilaj - A vad völgy paripája" címmel! Jó mozizást, írjatok, milyen filmeket akartok látni MÉG!

Szilaj link: https://meselandia.hu/szilaj-a-vad-volgy-paripaja-teljes-mese/

(Valahogy pont most nem sikerül videót beágyazni -.-)