Érdekességek az idei évvel kapcsolatban!

2015.09.14 19:11

Sziasztok Star Stable Fanok!

A mai újdonságban rengeteg izgalamat rejtegető frissítésről rántjuk le a leplet, amit a Star Stable nem sokkal a közzététel után titokzatos módon letörölt. Hál' az égnek sikerült lementeni még a pusztulás előtt, és lefordítani nektek :)

Szerintetek milyen meglepetések állnak a mondatok mögött, és mire gondoltak a fejlesztők, mikor az új területet említették? (Plusz spoiler! Az új lófajták közül a Shire már a datában van, ezzel az egyik lófajta már nem titok.)

(A cukkolást nem arra értik, hogy ez az egész tréfa, hanem arra, hogy szeretnek várakoztatni, izgalomban tartani minket :D)

Itt van az eredeti verzió, nézegessétek kedvetekre:

Eredeti angol hír

Klikk erre a linkre a kép megtekintéséhez

Ha lejjebb görgettek, a fordítást is megnézhetitek, ami saját, azaz MÁSOLNI TILOS!

Sziasztok! A csapatunk igyekszik minden nap megnézni a kommentjeiteket Facebookon, Instagramon, és elolvassuk az összes Supportnak írt üzenetet is. Ezek között rengetek ötletgazdag, és kreatív elképzelést fedeztünk fel. A múlt évben ilyenkor sok hatalmas hírt osztottunk meg veletek, az új őszi és téli fejlesztésekkel kapcsolatban. Idén is ilyen nyalánkságokkal készülünk nektek, de most nagyban figyelünk a rajongói ötletkavalkádra is. A Star Stable készen áll, a történelme eddigi legnagyobb előzetesére! Nem kell sokat várnotok a kiadási dátumokra, hiszen mindennek eljön az ideje, és amiket meg szeretnénk veletek osztani, azt megosztunk, még az év végéig. Az előzetes-lázat kezdjük is egy találós kérdéssel. Mi kezdődik ’’v-vel”, és végződik ’’ezetőszár-ral”? VEZETŐSZÁR! Ez volt – a talán legtöbbet kért – kiegészítő, amit kértetek tőlünk, és mi nagyon keményen dolgoztunk, hogy megvalósítsuk elképzeléseteket, és ez az ötlet technikailag működjön is, de nekünk, a Star Stable Legendás Csapatának végül sikerült összehozni! Nagyon, nagyon örülünk, hogy végre bizton tudhatjátok, az egyik vágyatok valóra válik, és tudjátok majd futószáron vezetni lovaitokat! A másik beszámolnivalónk két csodálatos új lófajtával kapcsolatos, amelyekkel hamarosan találkozhattok majd a játékban! Ez a két fajta van a ,,kívánságlistátok” legelején, úgyhogy reméljük elégedettek lesztek a végeredménnyel. A hagyományos Star Stable ünnepségek sem maradnak el, itt lesz a fantasztikus negyedik születésnapunk, a mindig jó hangulatban eltelő karácsony, a halloween, és mi mindent megteszünk, hogy elhozzuk nektek a legszuperebb bulikat! Decemberben egy csomó különleges nyereményjátékon vehettek majd részt, és rengeteg játékbeli különlegesség várja még, hogya játékosok rávessék magukat, legyen szó a már említett Halloweenről, vagy szülinapunkról, és egy teljesen… Új Terület felfedezéséről! Így igaz, a legeslegnagyobb újításunk egy új terület lesz, és nagyon izgatottak vagyunk már, elnyeri-e vajon a tetszéseteket, úgy, mint Arató Megye, vagy a Rejtett Dinoszaurusz Völgy. Ez mind viszont csak a nagyja a Szülinapi Zsúrnak, a részletek egyenlőre rejtve maradnak kíváncsi szemeitelk elől, hiszen ha most elárulnánk mindent, nem maradna az elkövetkezendő hónapokra! Haha, szeretünk cukkolni, és izgalomban tartani benneteket. Tartsatok Csapatunkkal még több információért!

Fordította: én, azaz Kitti Dolphinstar

Lektorálta: B. W.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása