Hogyan vigyázz magadra: hasznos tippek hekkerek ellen

2015.02.08 16:00

A mai világban minden előfordulhat, többek között az is (persze ha nem vagy óvatos) hogy egy szép napon nem tudtok belépni a fiókotokba. Persze nem kell félnetek, ha betartjátok a következő tippeket, amiket a Star Stable csapata ajánlott:

  • Senkinek se add meg a jelszavadat
  • Légy mindig barátságos és kedves: Soha ne küljd szociális médiába olyan tartalmakat, melyekkel megbánthatsz másokat
  • Ne fotózd le és tedd közzé mások posztjait, a Star Stable ezt nem tartja korrektnek

És egy két tipp tőlem, hogyan vigyázz magadra:

  • ha naponta megváltoztatod a jelszavadat, azzal jelentősen megnehezíted a rosszfiúk ill. rosszlányok dolgát. :D De elég, ha nehezen kitalálható a jelszavad.
  • A játéban NE MENJ BELE KARICSERÉBE, DE FŐLEG NE VÁSÁRLÁSBA!!! Ez 87%-ban a karid végét jelentheti (de ha nem törlik le, él tovább más kezében) :/
  • Ne légy feltünősködj, hidd el, néha a háttérben jobb.
  • Alexa Goldrock-ot, a legjobb, ha mellőzöd, de Pia Darkroad-ot és Odette Skyweb is, ez az egyik karija a sok közül...
  • Ne add meg igazi neved, lakóhelyed, életkorod. Vagyis ez ÍGY nem annyira igaz, az a lényeg MINÉL KEVESEBB adatot adj meg. A neved semmiféle képp se, csak mondjuk a keresztneved (pl.: Sári Mari, Piroska)! Ha az életkorod megadod, akkor a várost ne ahol laksz, csak mondjuk a megyét. De lehet fordítva is, hogy a megyét adod meg, és az életkorod nem. Ezekkel az igazi adatokkal óvatosan bánj!
  • Ha meghívnak igazi sütizésre, fagyira, bulira, vagy csak egy laza ismerkedős sétára, akármilyen jól hangzik EL NE MENJ! Aki meghívott valószínűleg vagy kisgyerek, aki nem tudja mit lehet kérdezni és mit nem, vagy igazán nagy gyerek, aki hogy is mondjam, nem tesz szépeket az emberekkel... Szóval mondd azt hogy nem lehet, ha nagyon akarja, vagy erőszakos, akkor mellőzd!

És ez nem csak SSO-ra igaz! Az internet minden zuga így működik, mindenhol vigyázz, akármilyen Multi Player (többszemélyes) játékban játszol, vagy csak Facebookozol. 

 

Huh, ez igazán hosszúra sikeredett, de kívánok nektek minden szépet és jót, és hekker-mentes évszázadot :) 

 

Megjegyzés: nálam (épp most írtam, nem mondom el hol lakom :) esik a hó :D Remélem nálatok is fog, vagy éppen azt teszi, mert nagyon szeretem a fehér tájat, akkor is, ha a Star Stable-ben már zöld táj néz ránk vissza. Ti is szerettek például szánkózni, hóembert (vagy lovat) építeni, vagy esetleg egy jó kis hógolyó-partit lejátszani a barátaitokkal? Én nagyon :D

Hozzászólások (ne írj igazi nevet, stb... :D)

Hecker---Veszély----

Ingi SSO 2018.10.13
Sziasztok!!!! Ma olvastam el ezt a hoccú szöveget...És ELÁRULOM NEKTEK AZ SSO LEGNAGYOBB HECKERÉT: Melenie Highbrother!!!!!! Másik karija: Paula Elfrider Ő a 2018/19 legnagyobb heckere!!! Ő az AP szerón van!!!! És a kedvenc helye Steve,Pinta,Morr,STB...Ami cép

Re:Hecker---Veszély----

Rachel 2018.11.14
Lehet hogy igazad van, de a 2019-es évé még biztosan nem...

sso

nem mondom el 2017.09.24
engem feltört Brigitte Firegirl tudom h ö volt hiszen az igazi jelimet irta ez elött volt egy karim 16os 15lóval feltörték ami volt jelie és megváltoztatta egy hekker kata1001

Ez a mai világ

Autumn Puppyspeed 2017.08.09
Sajnos már nincs olyan hogy feltörhetetlen. Így pár évvel később pár dologról: 2014: leálltak a szerverek és az sso közzé tett egy bejegyzést amit könnyen elolvashattok a webolalán. Benne állt a figyelmeztetés az ilyen dolgokkal kapcsolatban.

Ti meglepődnétek hogyha egyszer arra lépnétek be hogy a Híreknél valami csalogató cím olvasható es amikor beleolvasol akkor azt látod hogy ha nem fizettek ki ennyit meg ennyit akkor búcsút mondhatsz a régi szeretett kis karidnak, aztán beléptek és csak azt látjátok h pl a 15 ös cintű karitokból 0 ás szintű lett és pandória szerű helyen vagytok és az van elétek írva hogy Fizess vagy vége a lovas álomnak?

Természetesen ÉN felkeresném a Stockholmi rendőrséget.

Ennyi is volt a prédikációm és ha eddig eljutottál ébren akkor gratu!

*fuck*

Odette Skyweb 2015.12.30
Én élek és virulok nem törtek fel 1 sem :))

Re:*fuck*

NO 2018.04.10
Figyu te egy feltörő vagy azért..

Új hozzászólás hozzáadása