Hun Star Stable szülinap: hamarosan!!!

2015.04.27 18:01

Idáig eljutottunk, aminek nagyon örülök! 1 évesek lettünk, így a meglepivendéges túta lesz a szülinapi ajándék, természetesen tőlem nektek. Hogy ki lesz a meghívott, azt még fedje csak homály, de ha eljöttök, meglátjátok!

Sajnos viszont nem tudom ez a túra mikor lesz megrendezve, mert a bizonyos venég (annyit elárulok, hogy nem egy senki!) elég elfoglalt, így labilis lebeszélni bármi időpontot, de május 1. környékén biztos meglesz! Az is biztos, hogy nem május 1. -én, mert akkor ünneplünk!!! (persze kinn, a ligetben!)

Addig hozok nektek sok zenét, képeket, híreket, stb. Írjátok meg e-mailban, mi a kedvenc zeneszámotok, és esetleg viszont láthatjátok itt, valamelyik bejegyzésben!

FIGYELEM: Bármit szeretnétek nekem mondani, ami személyes jellegű, fontos, vagy csak nem szeretnéd hogy elkallódjon, kérlek e-mailben írd, mert a hozzászólások közt nagyon hamar elveszik, és nem mindig nézem meg őket. Az e-maileket viszont napi szinten figyelem, így viszonylag gyorsan eljut hozzám az üzeneted.

E-mailem: hun.starstable@gmail.com

És kedves majálist ünneplő személyek: Kérlek ne írjatok, hogy találkozni szeretnétek velem a ligetben, mert 1: sok liget van Magyarországon, és nem árulom el hol lakom, 2: sajnos személyes okok miatt nem szívesen találkozgatok idegenekkel (bármennyirre is összeköt egy játék). megértéseteket köszönöm!

Kellemes május 1. -ét!!

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása