Itt az ideje a hivatalos előzeteseknek!

2015.09.23 15:56

Hú! Úgy néz ki én csak megelőztem a Star Stable-t. Most ők is (újra) közzétették ezeket a nagyon-nagyon érdekes információkat! A hírt erre találjátok!


Hamarosan egy új terület Jorvikon!!

Saját vélemények, összegzés:

  • A shire ló megjelenését a Star Stable mostmár aláírta egy érdekes videóval. Egyenlőre nagyon úgy érzem, hogy maximum két hetet kell még rá várnunk!
  • A vezetőszár is be lett ígérve, immáron hivatalosan. ;)
  • Az új hely, a képek alapján nem is kétséges... Egy régen várt városról van szó. Jorvik Cityhez lesz szerencsénk! :D Én nagyon várom! Ti?

    - Téves infóóó! A választ itt találjátok

  • A Star Stable szülinapja alkalmából különleges Üzlet Funkcióhoz lesz szerencsénk. Szülinapi színek: kék, piros, fehér (olyan Amerika/Angol zászlóhoz hasonlít, nem? :D)
  • ,,mi még megterveztük annak a dolognak a megvalósítását amit mindannyian annyira szerettétek volna, ha valóra válna..." - ez a mondat megfogott... Vajon mi állhat mögötte? Új grafika? Egy újabb város felújítása? A musztángra utalnak? Szerintetek? :)

Én már nagyon várom, mikor válnak valóra az ígéretek... Sok szerencsét a Star Stable-nek a munkákhoz, és sok kitartást a fandomnak a várakozáshoz ;)

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása