Ki szeretne szerepelni a Magazin tavaszi számában?

2015.01.27 08:43

Ki ne szeretné, hogy benne legyen egy magazinban? Ha neked is ez az egyik vágyad, küldj az e-mail címemre (hun.starstable@gmail.com) egy általad készített történetet (fanfiction-t)! A két legszebb történet bekerül a magazinba! Több lent:

 

Lépésekben:

Írj egy történetet (szabályokban pontosan leírom hogy írd meg, milyen hosszú legyen stb.)
Küdd el erre az e-mail címre: hun.starstable@gmail.com
Ha tiéd a legjobb történet, bekerülsz a Magazinba!

 

Szabályok:

Hogyan írd meg történeted:
  • Ha lehet, ne kisregényt írj, mert a vége lehet lemarad (kb. 20 - 25 mondat legyen max.)
  • Nem baj, ha a történeted nem fejeződik be! Lehet, hogy csak az első részt küldöd el, akkor odaírom hogy "folytatása következik", és ezen az oldalon (https://hun-starstable.webnode.hu/fanfiction/) megtalálják az olvasók többi részét. 25 mondatban azért nehéz egy normális történetet írni...
  • Legyen Star Stable a téma, mert külömben nem is lesz esélyed hogy bekerülj! Itt találsz jó példákat:
    https://hun-starstable.webnode.hu/fanfiction/
  • Tényleg normális történet legyen, ne csak annyi hogy "Kata elvitte sétálni a lovát, a ló sokat legelt és jóllakott" mert az olvasók nem szeretik az unalmat!
  • Ha lecsippentesz egy picit történeted hosszából, egy rövidke személyleírást is küldhetsz magadról, hogy mi ihletett meg a story megírásában, hogy hogy kezdted a játékot stb.

Beküldési határidő: 2015 Február 27.

 

Kérlek csatolj egy képet a játékosodról a történet mellé, így az olvasók nem csak a nevedet, de a kinézetedet is láthatják!!! FONTOS: ne az igazi önmagadat fotózd le, hanem a játékost!

 

Jutalom:

Bekerülni a Hun StarStable Magazinba a történeted által.

A magazin Március 5 környékén jön ki (még most írom, nem tudom pontosan mikor) és itt tekintheted meg, ha már kijött: https://hun-starstable.webnode.hu/magazin/

 

 
"Amikor írsz, átjárhatóvá válnak számodra az anyagi és anyagtalan világ közötti dimenziók. Mert az írás: betűtestet öltött lélek."
W. Barna Erika (ez NEM én vagyok)

 

Ha kérdésed van, írd meg Hozzászólásokban lent!

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása