Nem vagy StarRider? Ne unatkozz!

2014.07.16 07:55
Sziasztok! Ez a Tippek, tanácsok első kiadása. Ez egy sorozatnak készül, amiben -mint a címben is láthatjátok- tippeket és tanácsokat fogunk adni az Olvasóinknak. Próbáljuk összegyűjteni olyan dolgokat, amik nem Star Rider tagság függők. Kezdjük is el!

A mai kiadás első sorban a játékot megunó embereknek írjuk. Sokan voltunk már abban a helyzetben, hogy egy játékot meguntunk, vagy éppen kinőttünk belőle. A Star Stable nem korfüggő online játék. De mit is tegyünk ha már unalmas vele játszani? Jöjjenek a tippek.

 

1 Keress barátokat - az új barátok mindig új élménnyel szolgálnak. Magyar emberek meg eléggé előfordulnak ezen a játékon, szóval Ismerkedésre fel!

2 Közös program - vegyél részt túrákon, felvonulásokon, hiszen ott mindig akad új játékos akit még nem ismersz, lehet jól kijössz majd vele. Beszélgess út közben vele, lehet a közös program után egy beszélgető társra lelsz benne, vagy több mindenre.

3 Pénz szerzés - sok ember volt már olyan helyzetben, hogy nem volt elég a pénze a kiszemelt dologra. Lóra elég nehéz gyűjteni a Star Ridereknek, de megéri, de ameddig várunk a minden hetes star coins adagra, ne feledkezzünk el az ingyen megszerezhető Jorvik Shillingről sem. Irány a versenyek, és az istálló takarítások világa! Gyűjtésre fel!

4 Ló edzés - van egy olyan lovad, ami még fejlesztést kíván? Ne habozz vele! Ha unalmasnak találod az egyedüli edzést, kapcsolj zenét, vagy csináld együtt a barátaiddal. Ha zenét kapcsolsz, ajánljuk a pörgős zenéket, mivel egy lassú számra inkább elálmosodsz, vagy még jobban elunod magad, legalábbis nekem a pörgős számok váltak be.

 

Az utolsó és szerintem a legfontosabb dolog:
 

5 Clubb - a legjobb barátság fenntartó eszköz a játékon belül! Keress egy magyar clubbot amiben jól érzed magad, ha nem találsz kérj segítséget itt Facebook-on, vagy a játékban. Minden egyes szerveren akadnak olyan clubbok amiben jól tudod érezni magad! Ne félj, az elején még nem biztos, hogy egyből befogadnak, de kis idő után már te is a csapathoz fogsz tartozni teljesen.
 

Ennyi lett volna mára ez a kis Tippek, tanácsok első kiadás, remélem tetszett nektek. Ha van valami tapasztalatotok amiket leírtam kapcsolatban, akkor kommentben várom!

További jó játékot!