Nyári fejléc verseny

2015.07.08 09:05

Már olyan régen volt fejléc versenyünk, hogy itt az idő megrendezni egyet. A cél: a legszebb fejléc elkészítése. Ha lehet, legyen minél nyárisasabb, mert a szeptember még távol van :)

 

Részletek:

Kérek mindenkit, ne paint-al készítsen fejlécet, mert az nem lesz olyan szép, mint például egy Photoshop-al készített (persze nem csak PS-t lehet használni, bármilyen kezetekre eső rajzprogram jó, kivéve a Paint).

 

Méret:

960 x 181 pix.

DE aki nagyobb felbontásút szeretne csinálni, válszthat ezek közül a méretek közül: 

  • 1500 × 288
  • 1800 × 345
  • 2100 × 402
  • 2600 × 498
  • 3200 × 613
 
Elrendezés:

Hagyjatok helyet a logónak is (legjobb ha bal oldalon), amit én rakok rá, miután elkészültetek. Hogy hogy hagy helyet, azt az alábbi példán szemléltetem:

1. Lépés: Elkészíted a fejlécet, bal oldalon helyet hagysz a logónak (alapból kb. így kell kinéznie a fejlécnek elrendezés szempontjából, persze te rajzolod meg, olyanra amilyenre szeretnéd):

2. Lépés: Aa rózsaszín négyzet a logó jövőbeli helyét ábrázolja, ahogy te a lelki szemeiddel odafestenéd, de gyakorlatban ne legyen rajta a végeredményen! Ez most csak példa:

3. Lépés: Miután te odaadtad a fejlécet, én odarakom automatikusan a megfelelő helyre, vagy az általad megadott helyre rakom a logót, itt az előre eltervezett rózsaszín négyzetbe raktam, hogy szemléltessem, hova kerülne ebben az esetben:

4. Lépés: Mostmár nem lelki szemezünk, kész a fejléc, a logó, ilyen lenne a végeredmény:

Remélem mindenki értette a fejlévbemutatómat :)

 

Egyéb:

Ínyenceknek: ha valaki nagyon szorgos, és a kompozíciójához nem illik a pink logó, akkor RBG színkódban megadhatja, milyen színt akar látni a pink helyett. Ehhez is iderakok egy példát:

Ebben az esetben az e-mailben - amiben a fejlécet elküldöd - említsd meg, hogy te másmilyen színű logót szeretnél, és másolj be egy RGB színkódot (ebben az esetben a kék logó sznkódja: R: 59, G: 188, B: 255)

 

Határidő:

Július 25.

Művedet - és az esetlegesen felmerülő kérdéseidet - a hun.starstable@gmail.com e-mail címre küldd!

Sok szerencsét mindenkinek!

Hozzászólások

Betűtípus

Zsófi 2018.05.26
Sziasztok! A Star Stable logónak milyen a betűtípusa? Csak már annyira érdekel XD

Új hozzászólás hozzáadása