Őszi fanart verseny!

2015.10.23 10:33

Mint már egy régebbi bejegyzésemben említettem, a magyarok nagyon is szépeket alkotnak. Most ideje használnotok a kreativitásotokat. Pályázatot hirdetek, mégpedig "A kedvenc ünnepem a Star Stable -ben" címmel. Gondolom ilyene mindenkinek van. Segítségképp itt van a halloween, nem is olyan messze, aztán karácsony, újév, húsvét, de akár a már elmúlt Star Stable szülinapjáról is küldhettek be alkotásokat. A cél, hogy lerajzold a kedvenc Star Stable ünneped, amin legyen rajta a karaktered és a lovad is. A többi már a fantáziádon múlik ;)

Az öt legkreatívabb, és szebb kép bekerül a Star Stable Magazin következő (téli) számába :)

 

Részletek:

Kép méret:

Először is, tisztázzuk, hogy elektronikusan rajzolt műveket várok, de ha beszkennelsz egy papírra vetettet, az is megfelel. A lefotózott saláta jellegű papírok nem túl szépek, és a színek sem látszódnak rajtuk rendesen.

Amennyiben elektronikusan rajzolsz, tartsd be a következő szabályokat:

  • A kép minimum legyen 400 pixel (képpont) szélességű és magasságú. 400 felett bármekkora lehet. Az oldal szélességének és magasságának nem kell egyeznie (magyarul: nem kell hogy 500 × 500 -as képet készíts, lehet az pl. 543 × 791 is, vagy bármekkora)
  • Ne painttel rajzolj, mert az nem minőségi, elég pixeles, nem túl szép. Használj más programokat, pl. nagyon közkedvelt ingyenes rajzszerkesztő program a Gimp.
Határidő:

Az alkotásokat kérem elküldeni a hun.starstable@gmail.com e-mail címre, November 20, 24:00-ig!

Beküldés: Az e-mail tárgya legyen a pályázat címe (A kedvenc ünnepem a Star Stable -ben). Ezen kívül írd meg a neved (ilyen névvel fogsz bekerülni a magazinba, ha helyezett leszel), és az ünnep nevét, amit lerajzoltál.

 
Eredményhirdetés:

A magazin (mint ahogyan azt már megszokhattátok) December első hetében, vagy pár nappal utána jön ki, és ott is lesz az eredményhirdetés.

Star Stable Online Easter fanart by Eruthaliel
Jutalom:

A legjobb öt bekerül a magazinba, névvel ellátva.

 
Egyéb elvárások:
  • A képen szerepelj te és a lovad

 

 

Jó szórakozást!

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása