Ti írtatok már bejegyzést?

2015.05.19 15:48

Ti hogy vagytok az év végi jegyekkel? Sajnos a dolgozatokra való készülés nagyon sok időmet elveszi, akinek nem írtam esetleg vissza a kérdésére, annak ma biztos vissza fogok! Mivel mostanság nem nagyon tudok bejegyzéseket írni, kihírdetek egy pályázatot. Itt az idő, hogy Ti is megmutassátok, van kreativitásotok, és tudtok írni egy rövid bejegyzést. 

A pályázat rövid leírásaa:

A lényeg, hogy készíts egy bejegyzést, amibe bármit megemlíthetsz, legyen az tipp, vicc, ötlet, fanfiction, videógyűjtemény, képgyűjtemény, stb...

 

Szabályok:

  • Egy valaki maximum 3 bejegyzést írhat, melyeket a hun.starstable@gmail.com -ra küldjétek
  • Ha szöveget írtok, az legyen minimum 10-12 mondat
  • Ha képeket gyűjtötök, akkor legalább 5 képre számítok, amik 600 pixel szélességűek legyenek (saját alkotásoknak kiváltképp örülök)!
  • Videóból is kb. 5 legyen (ha valaki azt akar küldeni), és itt is áll a "jó ha a te készítetted". A legjobban youtube linknek örülök:)
  • Ne legyen benne hírdetés, viszont a neveteket szeretném feltűntetni, hogy mindenki tudja, ezek a magyar játékosok, és nagyon elszántak!
  • Címet is adj a bejegyzésnek

A bejegyzéseiteket látni fogja a Star Stable csapata, amennyiben úgy érzem, elég érkezik ;) A bejegyzés szövegét, képeket, linkeket stb. június 30 -ig kérem szépen leadni, a fent említett e-mailon!

 

Jutalom:

A jutalom, hogy minenki bejegyzése kikerül ide, névvel ellátva, amit talán a Star Stable csapata is látni fog. Persze ezalatt az idő alatt én is fogok írogatni, és a ti alkotásaitokat is én rakom majd ki.

 

Bármi kérdést itt a hozzászólásokba írjatok!

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása