Új csomagok, illetve egy kis betekintő...

2015.11.11 19:19

Sziasztok!

https://www.starstable.com/gfx/news/271/veterinarian.jpg

Igen, új csomagok elérhetőek a Star Stable-nél, ami azt jelenti, hogy mostantól egy hangyányival magasabb áron vehetitek meg a star Ridert, illetve Star Coint. Ennek egyik oka - ahogy Milla is írta - a Star Stable játékosok számának növekedése. Egy ilyen hatalmas komplexumot ellátni nagyon költséges. Akinek magától megújuló előfizetése van, illetve Lifetime tag, nem kell agódnia az új árak miatt, hiszen az az előfizetés törtléséig a régi marad. Új árak:

Ridert itt, Star Coint pedig itt tudtok vásárolni, a hivatalos oldalról.

 

A napokban olvashattatok az Epona nevű, nemsokára megnyíló területről. A Star Stable új videóiból most kiderül rengeteg minden újdonság, plusz egy betekintő.

Magazin hírek! Aki beküldött cikkeket, azt berakom a már jócskán készülőben lévő magazinba ;) Nagyon köszönöm a közreműködést! A kiadás lehet hogy csúszni fog egy cseppet, de még December 10 előtt ki lesz adva. Pontos dátummal még nem tudok szolgálni.

Illetve Mia Nightstar klubbja, a Different Puppies Legacy megszűnt. Helyette Jorvik Mountain Students -ként üzemel, ami egy lovas akadémia, a maga módján. További információkért fordulj Mia Nightstarhoz.

Kellemes hetet!