Új karakterek, és egy dátum

2015.11.16 17:17

A Star Stable rengeteg új karaktert leplezett le nekünk. Éééés! Szerdán (18 -án) nyílik meg epona a Star Stable egyik kommentje szerint!

,,Most már hivatalos, hogy november 18-án, azaz pontosan egy hét múlva jön Epona :):)"

A titokzatos Tükörmocsár ...

Ti is izgultok?

Az új karakterek bemutatása (ez nem az összes):

Ez a három testvér, a Buttergood családból. Butter hegyen élnek, igen gazdag és befolyásos családról van szó. Igaz a család már csak árnyéka önmagának, azért Junior Buttergood gondoskodik arról, hogy továbbvigye a családi "örökséget", már ami a cselszövést és a sötét oldalt illeti. Azért nem mindenki ilyen ördögi a családban...

 


Mit is mondhatunk el Sunshine-ról? Furcsa teremtmény, egy kicsit magának való, persze csak jó értelemben. Segítségedre lehet majd egy komoly probléma megoldásában, szóval érdemes megismerkedned ezzel a furcsa egyénnel.

 

A hangoskodó, sunyi Ivan Drake megkeseríti legújabb barátaid életét Eponán. Ismerősnek tűnik a vezetéknév?- ez nem a véletlen műve... Természetesen megpróbálsz majd megküzdeni vele.

 

Ennek az embernek az egyetlen barátai a bogarak. Semmire és senkire sincs ideje a kis házi kedvencét, Albertát kivéve. Csak akkor boldog, amikor boldogtalan, és egy híres mondása: "Egyszer már éreztem jól magam, és borzasztó volt!"